Liikumisnädal MOVE Week 2015

Üle- euroopaline liikumisnädal tuleb taas!

Eestimaa Spordiliit JÕUD kutsub osalema  21.–27. septembril toimuval üleeuroopalisel liikumisnädalal MOVE Week. Liikumisnädal on lahutamatu osa kampaaniast NowWeMove, mille eesmärk on „Aastaks 2020 veel 100 miljonit eurooplast liikumisharrastuse juurde“.

 

Oma panuse andmiseks kutsume teid üles organiseerima ajavahemikus 21.–27. september 2015 sündmusi, mille põhifookuses on liikumisharrastus. Ürituse formaat on vaba – sobivad näiteks matkad, rühmatreeningud, võistlused, spordipäevad, spordiklubide avatud uste päevad jms.

 

Move Week on hea võimalus tutvustada nii väikestele kui ka suurtele sügis-talvise perioodi liikumisvõimalusi ja levitada ideed, et liikumine on rõõm, mitte vaev! Vaata, mis toimus liikumisnädala raames aastal 2014: estonia.moveweek.eu.

 

Selleks, et korraldajatele kaasa aidata ning MOVE Week’i üritustele värvi anda, jagame esimesele sajale registreeritud sündmusele kampaaniamaterjale. Vajalik on registreerimine enne 7. septembrit. Saja registreeruja piiri ületamisel teeb korraldaja materjalide jagamisel valikuid lähtuvalt sündmuse sisust.

 

Sündmuse registreerimiseks ja asjaga kursis olemiseks hakka liikumisagendiks: http://estonia.moveweek.eu/

 

MOVE Week Eesti suurtoetaja on Coca- Cola Baltics.

 

 

Tiina Kiislar

MOVE Week Eesti koordinaator

 

tel. +372 56 48 11 29

e-mail: tki@isca-web.org

estonia.moveweek.eu